Campionatul Mondial de Snooker 2011 - Ziua 8 - Trump trece de Gould

16:19:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Judd Trump pare de neinvins
Cel de-al doilea nume ce vine sa completeze gasca din sferturile de finala este cel al tanarului jucator Judd Trump, acesta trecand cu scorul de 13-6 de Martin Gould. 

La masa cu numarul doi, Mark Allen si Barry Hawkins si-au disputat cea de-a doua sesiune de joc, sesiune incheiata in favoarea nord-irlandezului care revenea in meci pentru a  prelua conducerea cu scorul de 9-7.


Fanii lui Judd Trump sunt peste poate de fericiti sa-si vada favoritul in sferturile de finala gratie victoriei inregistrate in fata lui Martin Gould. La polul opus insa sustinatorii lui Gouldie trebuie sa fie mandrii de jucatorul lor, a fost o lupta grea pentru care acesta a luptat cum a putut el mai bine. Din pacate insa nu a reusit sa o castige, insa Martin nu poate fi vazut ca fiind mai putin bun decat Judd, chiar si cu o infrangere la activ.


Cursa lui Martin Gould se incheie aici
11-5 era scorul ce a dat startul sesiunii cu numarul trei (totodata si celei din urma), Gould reusind sa castige primul frame, urmatoarele doua insa fiind colectate cu break-uri de 69 si 50 de catre Judd Trump. Cu un rezultat final de 13-6, englezului ii este garantat un loc in sferturile de finala, unde il va intalnii pe castigatorul meciului Ali Carter v. Graeme Dott.


La masa de dupa paravan, Mark Allen avea sa revina in meci jucand de-a dreptul extraordinar. Si cam asta ar fi reteta pentru a recupera deficitul de a fi condus cu scorul de 5-3, scor ce dupa primele minute ale sesiunii secunde s-a transformat in 7-3. La finele rundei cu numarul doi, Allen privea triumfator spre Barry Hawkins pe care il conduce momentan cu scorul de 9-7.


Mark Allen - revenire fantastica!
Cel care a spart gheata a fost Hawkins, acesta extinzandu-si dominatia cu doua puncte pentru 7-3, insa break-urile de 47, 79 si 114 ii garantau lui Allen revenirea totala in meci pentru 7-7. Totusi egalitatea nu era tinta nord-irlandezului, acesta folosindu-se de un 82 si de un 46 pentru a prelua conducerea pentru prima ora de cand meciul a fost inceput. 

Cu un scor de 9-7 Mark Allen intra rasufland usurat in pauza dintre sesiuni, verdictul final in urma disputei dintre el si Hawkinsurmand a fi dat de la ora 21:00

0 comments: