China Open 2011 - finala (partea I)

13:26:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Judd Trump isi pastreaza forma de joc
Tanarul Judd Trump il conduce pe Mark Selby cu scorul de 5-3, dupa prima sesiune a marii finale China Open, editia 2011. Un joc sigur, poate putin grabit pe alocuri, atitudine de invingator si snooker cu clasa, iata armele celui care l-a pus in dificultate de nenumarate ori pe Mark Selby.


Start cat se poate de bun pentru Juddy, baiatul din Bristol reusind sa se impuna inca de la inceput in fata mult mai experimentatului Mark Selby.
Un break de 104 puncte ii aducea tanarului jucator primul frame, insa Selby reusea sa egaleze imediat cu ajutorul a 88 de puncte adunate frumos de pe masa. Din pacate insa, "The Jester" avea sa intre in pauza fiind condus cu scorul de 3-1, Judd preluand un frame trei extrem de fragmentat si adaugandu-si inca unul, de acesta data castigat cu inca un break de 104. Acesta este de altfel break-ul cu numarul 100 pe care Trump il inscrie in cariera sa ca jucator profesionist.


Mark Selby asteptand parca un semn pentru atac
Dupa interval, profitand de ratarea bilei roz de catre Judd, Mark porneste la atac si preia frame-ul cu numarul cinci cu ajutorul unui break de 90, insa revenirea totala in joc nu avea sa se intampla in prima sesiune, adversarul acestuia profitand cu varf si indesat de pe urma loviturilor de siguranta extrem de slabe executate de Selby si castigand urmatoarele doua frame-uri cu break-uri de 55 si 53.
Scorul era 5-2 si doar un frame mai ramanea a fi jucat, de aceasta data Selby fiind cel care s-a impus cu un break de 62 de puncte pentru a mai reduce putin din deficit la 5-3.


Sesiunea secunda va incepe de la ora 14:30 (ora Romaniei) si va fi extrem de intreresant de vazut daca Selby va reusi sa revina in meci, precum si ce reactie va avea Trump vis-a-vis de potentiala revenire a rivalului sau. ;-)
Multa bafta ambilor jucatori si ne revedem dupa marea finala! :-)

0 comments: