A sosit timpul inscrierilor pentru PTC

20:57:00 Ramona Dragomir 0 Comments

World Snooker a anuntat in cursul zilei de astazi ca s-a dat startul, oficial vorbind, pentru inscrierea in seria de evenimente PTC (Players Tour Championship). Astfel incat toti jucatorii amatori sau profesionisti doritori de a-si testa abilitatile snookeristice in fata numelor de renume o pot face chiar de astazi.


Da-mi un P! Da-mi un T! Da-mi un C! PTC!!!! :-)) Cam asa suna anuntul baietilor veseli de la World Snooker, anunt ce da sfoara in tara, pe continent si poate chiar in intregul univers ca inscrierile in cadrul evenimentelor PTC au inceput.
Pana in momentul de fata doar patru evenimente sunt deschise pentru inrolare, competitia cu numarul 1 si cea cu numarul 3 urmand a avea loc in Sheffield, cea cu numarul 2 la South West Academy din Gloucester, iar evenimentul 4 (aka. Paul Hunter Classic) in frumoasa Germanie, la Fürth.

Taxa de inscriere per competitie este de 100 lire sterline, insa premiile sunt atractive pentru cei ce vor avea curajul sa joaca impotriva unor nume ca: John Higgins, Mark Williams, Ronnie O`Sullivan (daca decide sa apara) sau marele Judd Trump. 
Seria de evenimente PTC are in tolba 12 competitii ce se vor desfasura incepand cu luna Iunie a acestui an, ajungand pana in faimosul 2012. Si chiar daca pana in momentul de fata nu avem lista decat pentru patru evenimente, timpul trece extrem de repede, asa ca va sfatuiesc sa profitati de ocazie.

Atentie! Data limita pentru inscrieri este 7 Iunie! Asa ca luati-va tacul la purtator, curajul in buzunar si sa va vad pe meleaguri britanice si nu numai! ;-)


Pentru mai multe detalii click aici. Multa bafta! :-)

0 comments: