Comunicat de presa: O`Sullivan testeaza tinerele talente

01:35:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Ronnie punand la cale testele
Ieri am primit un comunicat de presa extrem de interesant de la baietii ce reprezinta lantul de baruri Rileys. Se pare ca O`Sullivan a pus la cale testele marete pentru competitia/programul "Future Stars", teste pe care cei ce se vor califica pentru marea finala, le vor avea de indeplinit.
Pentru cei care nu stiu prea multe despre aceasta competitie, click aici.


Comunicat de presa - Rileys:


"The Rocket" Ronnie O`Sullivan a stabilit trei teste destul de dificile pentru tinerii jucatori ce ajung in finala "Future Stars of Snooker".
500 de tineri s-au inscris deja in programul destinat cautarii de tinere talente din Marea Britanie, program sustinut de triplul campion mondial Ronnie O`Sullivan si sponsorizat de Rileys.


Cei mai norocosi 8 tineri ce se vor califica in finala, vor avea de trecut urmatoarele teste:


1. Provocarea "6 bile rosii"
Finalistii trebuie sa realizeze un break cat mai mare. Trei bile rosii vor fi pozitionate intre bilele albastra si roz si alte trei bile rosii intre cele de culoare roz si neagra. Finalistul are dreptul de a alege locul initial de plasare a bilei albe. (vezi foto 1)


2. Snookere
Finalistii vor trebui sa loveasca o bila rosie nominalizata, cu ajutorul bilei albe. Bila alba va fi pozitionata in spatele bilei maro, in partea inferioara a mesei de joc. (vezi foto 2)


3. Inscrierea bilelor lipite de manta superioara
Finalistii trebuie sa inscrie trei bile rosii lipite de manta superioara, dupa fiecare bila rosie inscrisa, trebuind sa inscrie bila neagra. Dupa ce inscriu toate cele trei bile rosii urmate de trei bile negre, finalistii sunt liberi sa inscrie si bilele colorate ramase, castigand astfel puncte in plus. (vezi foto 3)


Test 1: Provocarea "6 bile rosii"

Test 2: Snookere
Test 3: Inscrierea bilelor lipite de manta





















O`Sullivan a declarat: "Aceasta etapa este una deosebit de importanta. Am stabilit testele in functie de experienta mea in meciurile jucate, astfel incat tinerii sa aibe de-a face cu adevarate provocari. Cea mai grea parte este sa gasesti echilibrul intre dificultate si succes, tocmai de aceea nu o sa le inlesnesc prea mult munca. Concurentii pot vedea ce trebuie sa realizeze pentru a castiga o competitie si sper ca aceasta experienta sa ii incurajeze sa munceasca si mai mult decat o fac acum."


Competitia regionala din Marea Britanie se va desfasura in cluburile Rileys, in prima faza ramanand doar 120 de tineri, pentru ca in final sa ramana doar 8. Acestia vor trebui sa treca testele prezentate mai sus in luna mai, in perioada Campionatului Mondial, la Sheffield. Rundele preliminare, jucate pe baza "celui mai bun joc din 5" vor debuta in data de 19 mai in toate cluburile Rileys din Marea Britanie.
Jucatorii trebuie sa aibe 16 ani (sau chiar mai putin) impliniti pana in data de 30 aprilie, putandu-se inregistra gratis aici: www.rileys.co.uk/futurestars inainte de 28 februarie.


Pentru lista completa a cluburilor Rileys, click aici.

0 comments: